Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CEA MAI BOGATA TARA DIN LUME VREA AURUL ROMANESC

CEA MAI BOGATA TARA DIN LUME VREA AURUL ROMANESC

CEA MAI BOGATA TARA DIN LUME VREA AURUL ROMANESC
03 Oct 2011   •   04:05

DANA GRECU

Cea mai bogata tara din lume vrea sa sape dupa aurul din Romania! Qatarul. Tara in care locuitorii nu platesc curentul electric si primesc pensii fara sa fi contribuit. Putred de bogati, ei continua sa simta mirosul banilor. Noi ne afundam cu tot cu resursele noastre! De ce? Vorbim despre asta, mai cu seama ca  a inceput sa rida lumea de noi! Un site polonez arata Romania in cele mai defaimatoare imagini posibile.  O sa vedeti de ce fac polonezii asta! Ramineti cu noi! Cind nu ride de noi, lumea se ingrozeste!  Ministrul francez de interne ataca din nou nu rromii, ci romanii,  spunind despre ei ca sint niste infractori care  dau dovada de cruzime! La Bucuresti, puterea tace!

 Are grija sa.si aranjeze ploile cu votul prin corespondenta.  Azi, opozitia a amenintat  ca daca aceasta lege trece, atunci ea isi retrage oamenii din toate functiile! Cine se bucura? Ati ghicit. Roberta Anastase care poate raporta sefului sau direct de la Cotroceni ca s-a rezolvat si cu numarul de parlamentari!


Azi vrem sa stim la Ordinea zilei de ce gazonul de pe Ghencea a costat 2 MII DE EURO,  si de ce pe National Arena, iarba in care si-au afundat ghetele francezii a facut in prima faza 120 de mii de euro si, mai apoi, 360 de mii de euro? Care e explicatia?  Intrebam si noi, laolata cu ziaristii de la Ziua veche.

    

Pun informatiile in Ordine prof. Vlad Nistor, Alexandru Cordos, deputat PSD, Ciprian Dobre, deputat PNL, Florea Pirvu, vicepresedinte CNIMM, Petru Dandea, vicepresedinte Cartel Alfa.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close