Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CEDEAZA UDMR LA SANTAJ?

CEDEAZA UDMR LA SANTAJ?

CEDEAZA UDMR LA SANTAJ?
13 Iul 2011   •   03:05

DANA GRECU
Agitatie mare, la Guvern.  UDMR are un ministru acuzat de trafic de inflenta. Laszlo Borbely, de la Mediu.   In citeva clipe aflati, in exclusivitate, ce spune ministrul Borbely despre acauzatiile care i se aduc.   Zanganitul de catuse vine la numai citeva saptamini dupa ce presedintele Traian Basescu ameninta voalat ca daca tot a luat in piept refuzul UDMR privind angajarea raspunderii pe regionalizare, atunci se va gindi serios la asta, peste vara.  Ceea ce, spune  deputatul Peter Lakatos, s-a si intimplat. Udemeristul da de inteles ca Basescu  e in spatelele acuzatiilor de coruptie care vizeaza UDMR.  Azi, in plin scandal, Basescu l-a convocat pe Boc la Cotroceni sa dea explicatii. Oficial, pentru banii europeni necheltuiti. Neoficial, pentru remanierea guvernului si cazul Borbely. Acum , pe seara, ministrul cautat de procurorii DNA pentru ca si-ar fi reparat un apartament in schimbul unor contracte grase  date unui afacerist care s-a si autodenuntat,  s-a intilnit cu sefii lui de la partid.  Iese UDMR de la guvernare?  Ramine pe pozitii? Si daca da , care va fi soarta guvernului Boc?   
 Raspundem. Pentru relaxare,  Antena 3 va face o oferta.  Daca doriti sa inchiriati pentru o plimbare, in concediu, pentru dumneavoastra, copii sau nepoti, puteti alege fregata, MiG-ul sau transportorul blindat.
 Dupa modelul Boc si nepoteii plimbati cu elicopterul SRI.
Deputat PSD, Nicu Banicioiu. Ciprian Dobre, deputat PNL, Stefan Nicolae, presedinte Agrostar, Marius Nistor, presedinte executiv Federatia Spiru Haret, Niels Schnecker.

 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close