Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CINE CASTIGA DIN PRIVATIZAREA SANATATII?

CINE CASTIGA DIN PRIVATIZAREA SANATATII?

CINE CASTIGA DIN PRIVATIZAREA SANATATII?
12 Ian 2012   •   04:05

DANA GRECU

Cit mai e de furat din sanatate? Ieri,  presedintele Basescu spunea ca sint interese gigantice in spatele celor care contesta proiectul legii sanatatii. Azi, medicul Florin Chirculescu, chirurg la Spitalul  Universitar, ne va arata de unde se pot fura banii nostri, dupa noua lege a sanatatii. Care e filiera banilor dupa legea actuala si care va fi circuitul lor daca proiectul lui Basescu va fi lege in Romania.

In premiera mondiala, un bugetar roman a dat masura performantei la locul de munca. Chiuhodaru de la Iasi a stat consilier onorific pe linga ministrul sanatatii DOAR 2 zile. Azi, ministrul Ritli l-a demis. Neoficial, Ritli ar fi facut o criza de nervi ca deputatul zburator, cum l-am numit noi pe Ciuhodaru, a trecut peste capul sau  si a negociat cu Boc doua posturi de secretar de stat in ministerul sanatatii.  Evident, Ciuhodaru a ramas perplex cind a auzit ca a fost dat afara dintr-un post onorific pentru care nu primea niciun ban.

 Azi, puterea a incercat sa acopere scandalul provocat de presedinte in legatura cu sanatatea, cu un episod din serialul interceptari de succes. Asa am aflat ca  Ioan Niculae ii trage dupa el in doarul de spalare de bani pentru campania lui Geoana la  presedintie pe  Hrebenciuc si Negoita  de la PSD si pe Ghita de la Realitatea.
 Vorbim depre toate acestea!
ILIE SERBANESCU, CEZAR IRIMIA, FLORIN CHIRCULESCU, ROBERT VERESS, CIPRIAN DOBRE

×
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close