CINE E LUPUL?

CINE E LUPUL?
30 Aug 2010   •   18:58
Andreea MUNTEANU

Cine-i Scufița Roșie am ghicit din prima! Nici Capra cu trei iezi nu ne-a pus prea mari probleme. Dar Fetița cu Chibriturile și Alba ca Zăpada ne-au încurcat un pic. Plus că ne-am întrebat cine-i lupul. Nu e o glumă, asta am făcut azi în ședință La Ordinea Zilei. Am citit fabulele consilierului prezidențial Sebastian Lăzăroiu și am căutat corespondenții personajelor în viața reală. Omul de încredere al lui Traian Băsescu face niște previziuni foarte interesante, în cifre și parabole, pentru alegerile din 2012. În niciuna dintre variantele despre care vorbește, PDL-ul nu o duce prea bine. Se simt, în schimb, extraordinar Partidul Poporului al lui Dan Diaconescu și UNPR-ul lui Gabriel Oprea. De ce oare? Analizăm cifrele cu invitații noștri, vă explicăm cine e Alba ca Zăpada și ne uităm în gura lupului să vedem dacă a înghițit pe cineva sau nu a apucat încă.
PNL a trădat înțelegerea cu PSD, iar Crin Antonescu are niște naivități care nu au legătură cu funcția de președinte. Sunt primele declarații după mult timp ale lui Viorel Hrebenciuc, liderul deputaților PSD. S-a rupt lanțul de iubire în opoziție taman acum când toată lumea discută despre remaniere și moțiune de cenzură? Ne va explica în cateva momente chiar Viorel Hrebenciuc.
A rămas alături de noi dna Mariana Câmpeanu, ni s-a alăturat Laszlo Borbely, ministrul Mediului, iar de la Timișoara vom intra în legătură directă cu Valeriu Tabără, deputat PDL.

×
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close