Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CINE-I FRAIERUL?

CINE-I FRAIERUL?

CINE-I FRAIERUL?
15 Iun 2011   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

De când cu reorganizarea asta, Boc pare din ce în ce mai umflat în pene. Suntem nişte fraieri dacă n-o facem, aşa o să strige Uniunea Europeană după noi. Asa ne zice el. Întrebarea La Ordinea Zilei este: Cine-i fraierul? Premierul care încearcă să ne convingă ca proiectul reorganizării îi aparţine sau poporul care s-a trezit cu o tichie de mărgăritar pe care, deocamdată, n-o poate duce.

Avântul aproape revoluţionar al lui Boc a fost tăiat de ungurul Tamas Sandor, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, care i-a transmis scurt: "dacă nu rezolvaţi politic, vom recurge la nesupunere civică."

Tot azi a fost făcut public rechizitoriul procurorilor în cazul Andrei Plăcintă. Din înregistrările de la 112, ataşate la dosar, aflăm că martorii au asistat la adevărate scene de groază în seara în care fiul doamnei senator Plăcintă, mânat de gelozie, a încercat să dea cu maşina şi peste fosta iubită şi peste cine mai era prin preajmă. Medicii confirmă şi că Andrei Plăcintă fuma ocazional canabis. Mama lui însă îl disculpă - e un viciu la modă.

Aflaţi la Ordinea Zilei că şi divorţurile, nu doar căsătoriile, pot fi din interes. Unul dintre cei mai bogaţi lideri ai PDL, primarul sectorului 3, Liviu Negoiţă - Livache, cum îl alintă preşedintele - a divorţat recent pentru că nu mai ştie să-şi numere conturile. Şi, mai ales, nu mai ştie cum să le justifice. Probleme cu justificarea banilor are şi deputatul PSD Cristian Rizea. Agenţia pentru Tineret şi Sport îi cere un milion de euro pentru a-i returna Comisiei Europene care nu le mai dă de urmă. Rizea a condus agenţia timp de câţiva ani, dar spune că n-are nicio legătură cu banii dispăruţi. Pare să aibă o legătură însă cu ANI care îi cere şi ea să explice cum trăieşte foarte bine dintr-un venit nu foarte mare.

Pun informatiile in Ordine Lucia Varga, deputat PNL, Peter Lakatos, deputat UDMR, Marius Spinu, deputat PDL, Maria Grapini, vicepresedinte PC, Iulian Bădescu, senator PSD.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close