Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CINE PLATESTE PENTRU MORTI?

CINE PLATESTE PENTRU MORTI?

CINE PLATESTE PENTRU MORTI?
07 Apr 2011   •   18:56

DANA GRECU
Doi oameni au murit azi, la usa spitalelor inchise de ministrul udemerist Cseke Attila. De ziua mondiala a  Sanatatii. Motiv pentru ministrul sa ne asigure, prin intermediul unui comunicat de presa, ca ne va fi bine chiar daca ne e rau. Sa mai suportam putin aceste masuri nepopulare si grele, dupa cum singur recunoaste! Intrebarile noastre sint: de ce darima ministrul spitale noi, pentru care s-au dat si concunsuri pentru directori? De ce din sistemul clar subfinantat se fura pe rupte! De ce toti ministrii, in numele reformei, au facut ce i-a taiat capul, pe dos de predecesorii lor? Cine plateste cu demisia pentru situatiile dramatice in care au fost pusi pacientii de cind a inceput operatiunea inchiderii spitalelor? La Ordinea zilei avem specialisti in domeniul medical care vor raspunde. In locul domnului ministru care sta ascuns. Oricum, noi facem un apel! Sa nu se mai fure un an din banii Sanatatii sa vedem cum e,  ca noi sintem dispusi chiar sa platim mai mult contributii.
 Ca ne va fi  bine , chiar daca ne e rau, a spus-0 azi si Gheorghe Gherghina, secretar de stat în Ministerul Finanţelor, omul cu banii si cifrele in guvernul Boc. Gherghina spune ca e posibila o reducere de pina la 2 procente a contributiilor.  Din ciclul ministri care se bat cu pumnii in piept, azi la Ordinea zilei, Valeriu Tabara, de la Agricultura. El a zis ca  l-ar fi făcut invidios pe Ceauşescu pentru producţia mare de grâu la hectar. 
 Dr Mircea Cinteza, senator PDL, Daniel Savu, senator PSD, Mihai Rapcea, secretar general Coalitia impotriva statului politienesc,  Vasile Barbu, pred Asociatia pt protectia pacientilor, Sorin Minea, presedinte Romalimenta.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close