Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Cine sunt ticăloșii?

Cine sunt ticăloșii?

Cine sunt ticăloșii?
07 Sep 2010   •   17:50

Ordinea zilei cauta azi niste ticalosi si va rugam sa ne dati o mina de ajutor sa-i identificam impreuna! Presedintele Basescu ne-a spus azi ca sistemul de pensii este intr-o situatie dramatica pentru ca niste ticalosi au promis pensii nejustificat de mari pentru romani. Asadar, aflam impreuna cine sint ticalosii si ii intrebam pe parlamentari cit timp se vor mai plati pensiile in Romania, daca situatia este dramatica, dupa cum spune presedintele.

Azi am aflat ca dramatic e si viitorul scolilor. Ministrul neremaniat Funeriu ne-a anuntat azi ferm ca, din cauza crizei, nu mai sint bani de dat pentru repararea scolilor. Nu stim cum se face, dar acelasi Funeriu a fost de acord sa dea aproape 3 milioane de euro pe niste papusi cu handicap ca sa-i invete pe copiii din gradinite ce inseamna asta. Handicapul si rasa. Cine sint ticalosii? Persoanele cu dizabilitati se pling ca STATUL nu le recunoaste dreptul de a avea macar rampe speciale de urcat si coborit, nu copiii!

Dezvoltam impreuna si vestea ca un spital din Arad a inceput sa cumpere instrumentar medical improvizat din piata. Mai exact, medicii opereaza cu surubelnita, in lipsa de altceva. Cine sint ticalosii? Raspundem la intrebarea asta. Asteptam mesajele dvs pe blogul emisiunii. Au venit la noi senatorul PDL Ovidiu Marian, deputatul PNL Relu Fenechiu, vicepresedintele PC Maria Grapini , presedintele SED LEX Vasile Marica.

Dana Grecu


×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close