Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CNAS, CA O GAURA NEAGRA

CNAS, CA O GAURA NEAGRA

CNAS, CA O GAURA NEAGRA
01 Mar 2012   •   04:05

DANA GRECU

Azi, la Ordinea zilei, va aratam cit de grasa e caracatita de la CNAS!  Nu cu date artificiale, cum ar incerca sa spuna guvernantii, ci cu informatii de la oamenii care au stat cu mina in banii Casei dar, spun ei,  au refuzat sa-i jefuiasca. Fostul vicepresedinte al Consiliului de administratie al Casei, Iacob Baciu, ne spunea ieri ca sistemul informatic nu functioneaza special ca sa se fraudeze banii nostri. Iacob Baciu a acceptat sa vorbeasca la Ordinea zilei!
Aducem la Ordinea zilei o informatie socanta! 200 de copii cu handicap au ramas pe drumuri din cauza ca ingrijitorii lor vasluieni si-au dat demisia in bloc!  Oamenii acuza ca guvernul le-a taiat banii  de salarii peste limita umilintei si se pregatesc sa ia drumul strainatatii sa-si gaseasca loc de munca. Fara personal, cele 2 centre in care lucrau ingrijitorii  s-au inchis desi in ele statul a investit peste 200 de mii de euro.   
Ramineti cu noi sa aflati cum a inghitit gaina ministrului Agriculturii ouale de pe piata.  Stelian Fuia a incercat azi sa spuna savant de ce nu mai sint oua in galantare si de ce sint ele cu 50 la suta mai scumpe. Ce i-a iesit pe gura? Cea mai penibila explicatie cu putinta! O sa va aratam in citeva clipe.
 Avem multe alte  subiecte interesante pentru care merita sa ramineti la Ordinea zilei.
 Sint cu noi Gratiela Gavrilescu, deputat PNL, Dumitru Costin presedinte BNS, Ecaterina Andronescu, senator PSD, Robert Veress, senior editor Jurnalul National, Iacob Baciu, presedinte CSDR si fost vicepresedinte CNAS.  

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close