Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei COABITARE, FRATERNIZARE SAU SUSPENDARE?

COABITARE, FRATERNIZARE SAU SUSPENDARE?

COABITARE, FRATERNIZARE SAU SUSPENDARE?
28 Ian 2013   •   04:05

DANA GRECU

La spitalul de pediatrie din Buzau, copiii care nu au norocul sa stea cu ei mama, tata sau bunica, sunt legati de pat. Sa nu cada, sa nu se loveasca, sa nu plece din spital mai rau decit au venit. Fizic. Psihic, nu mai conteaza, ca doar in tara asta, daca avem pretentia sa raminem sanatosi la cap, suntem deja considerati nebuni. Cei de la spi...tal explica situatia revoltatoare cu un argument foarte clar: nu avem asistente care sa-i supravegheze pe copii. Au dreptate? Au! E de lumea a treia? Este! Ministrul Sanatatii nu comenteaza cazul de la Buzau. Azi a iesit sa ne explica ca la externare trebuie sa dam niste bani. Putini, zice el, si doar ca sa controleze ei mai bine sistemul. FMI zice-se ca ar fi fost cu ideea. Ai nostri au inghitit-o imediat. Ca doar e de luat, nu de dat. Comentam.
Azi, ii trimitem premierului Ponta o noua scrisoare a unui bolnav de cancer. Ca sa fim siguri ca nu zice ca n-a stiut, il informam pe premier ca nu numai citostaticele sunt o problema. Analizele care se fac dupa trament, si care ar trebui sa fie gratuite, se platesc si ele! Avem dovezi ca se intimpla asa! E un subiect important pentru oameni, deci este la Ordinea zilei. Politic, Ponta spune ca nu coabiteaza cu Basescu, dar nici cu Voiculescu. Liberalul Petrache de la Ilfov, prieten cu Cocos si Udrea, vrea sa-l dea jos pe Stroe de la Interne. Pentru...gafe, am inteles noi si... Basescu ar da presa la export!
Este la Ordinea zilei faptul ca Dan Voiculescu l-a somat pe Basescu sa renunte la imunitate ca sa se dea pe mina justitiei pe care vrea s-o controleze. Voiculescu a renuntat azi la imunitate, dindu-si demisia de la Senat.
Sunt cu noi al doilea om in stat, presedintele Senatului, Crin Antonescu, si Niels Schnecker.

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close