Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei COADA LA MUNCA IN ROMANIA. PUTEREA DA AMNEZIE.

COADA LA MUNCA IN ROMANIA. PUTEREA DA AMNEZIE.

COADA LA MUNCA IN ROMANIA. PUTEREA DA AMNEZIE.
06 Mai 2011   •   18:48

ANDREEA MUNTEANU

Am trăit s-o vedem şi pe asta şi ne întrebăm dacă şi şeful statului a fost pe recepţie. O ditamai coada şi înghesuială pentru un loc de muncă la Dărmăneşti, lînga Târgovişte, România. 1500 de oameni s-au strâns dis de dimineaţă în faţa unei fabrici chinezeşti de produse electronice care urmează să se deschidă. A fost atâta forfotă şi atâta tensiune încât au intervenit jandarmii. Din 1500 de persoane au fost angajate 140, iar cv-urile celorlalţi au rămas într-o bază de date. Investitorii estimează că vor mai avea nevoie de peste 2000 de angajaţi anul viitor. Aşadar, cât adevăr e în teza preşedintelui că România merge prost pentru că românii sunt leneşi? Discutăm imediat.

La PDL, candidatul Boc vorbeşte despre cum a făcut România dreaptă şi prosperă. Noi intrebăm:în ce galaxie e România lui Boc? Iar Paleologu întreabă jurnaliştii dacă ar fi în stare să deosebească un porumbel de-o porumbiţă pentru că aşa vede el viitoarea siglă a partidului. În rol de porumbiţă, cine alta dacă nu Elena Udrea. De porumbiţă călătoare, sperăm, pentru că i-am pregătit un bilet virtual către o zonă exotică. Doar dus.

Invitaţii noştri La Ordinea Zilei sunt Mircea Diaconu, senator PNL, Catalin Ivan, europarlamentar PSD, Anton Hadar, presedinte Alma Mater, Toader Paraschiv, vicepreşedinte Sindicatul Naţional al Poliţiei şi Personalului Contractual.

×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close