Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Codul Fiscal, un nou scandal

Codul Fiscal, un nou scandal

Codul Fiscal, un nou scandal
08 Sep 2010   •   17:53

În plină criză, Guvernul Romaniei se joacă de-a Codul fiscal. Azi am asistat împreuna la una dintre cele mai proaste glume pe nervii intinsi ai romanilor. Va vine sa credeti sau nu, nimeni nu-și asuma documentul care a aparut pe site-ul Secretariatului general al guvernului, din care aflam stupefiati cum se vor dubla contributiile pentru cei cei cu profesii liberale.

Mai mult, presat de ziaristi sa spuna cine autorul gogomaniei, purtatorul de cuvint al Executivului, Ioana Muntean a declarat ca asta e un subiect de can can. Acum, ca am aflat ca banii nostri sint un can can pentru doamna Muntean, sa trecem la lucruri importante.

Ultima strigare a lui Seitan, la ministerul Muncii, a costat jumatate de milion de euro. Bani cu care ministrul dorea sa faca publicitate. Adica sa ne explice mai bine aberatiile pe care le-a spus cit a condus ministerul. Dezvoltam informatia. Incercam sa aflam la Ordinea zilei si de ce si-a legat deputatul Aura Vasile, azi , in Parlament, o funda pe care scria ca e ticaloasa. Aura Vasile e aici. Avem si o veste buna pentru regimul Boc Basescu. Pedelistul Solomon, de la Craiova, a fost eliberat azi.

Invitatii de astăzi sunt: Aura Vasile - PSD, Sergiu Andon - PC, Mariana Cimpeanu - PNL, Liviu Apostoiu-- vicepresedinte Cartel Alfa, Costică Canacheu - deputat PDL.

Dana Grecu

×
Parteneri
Categoria de angajaţi români care vor putea primi 500 de lei
x close