Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei COMISIA EUROPEANA: BASESCU MINTE

COMISIA EUROPEANA: BASESCU MINTE

COMISIA EUROPEANA: BASESCU MINTE
04 Noi 2011   •   00:45

ANDREEA MUNTEANU

De ziua lui, Comisia Europeană i-a transmis preşedintelui României că minte. Bruxelles-ul nu a condiţionat niciodată finanţarea unui proiect de faptul că unele proceduri de achiziţii sunt contestate în justiţie sau de faptul că rezultatul final este decis de justiţie aşa cum afirmase Băsescu ieri. Tot de ziua lui, preşedintele a aflat de la magistraţi că trăim într-un stat poliţienesc, că el se comportă ca un dictator şi că este singurul mai presus de lege. Acesta a fost răspunsul procurorilor şi judecătorilor la acuzaţiile prezidenţiale cum că din cauza lor s-ar duce ţara de râpă.

In timp şeful statului s-a retras la munte să sărbătorească, românii scornesc idei trăznite de supravieţuire. Firma de termoficare din Iaşi s-a gândit să ascută cuţitele gratis celor care-şi achită întreţinerea la timp.

I-am invitat la Ordinea zilei sa spuna ce cred despre cele mai tari vesti ale zilei pe Cristian David, fost ministru de Interne, deputat PNL, Cătălin Ivan, europarlamentar PSD, Bogdan Pascu, PC, Marius Pieleanu, sociolog, Sorin Minea, presedinte Romalimenta.

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close