Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CONTESTATIILE N-AU DRES BUSUIOCUL. FRUNZA LOVESTE DIN NOU.

CONTESTATIILE N-AU DRES BUSUIOCUL. FRUNZA LOVESTE DIN NOU.

CONTESTATIILE N-AU DRES BUSUIOCUL. FRUNZA LOVESTE DIN NOU.
08 Iul 2011   •   00:45

Dana Grecu
Tensiune ca de alegeri. Azi, toata Romania s-a intrebat citi din cei 80 de mii de elevi care au facut contestatii dupa bac vor reusi sa ia examenul. 1 la suta. Acum ca stim ca n-au dres busuiocul nici contestatiile, sa vedem ce mai spune bacalaureata multilaterala Elena Basescu, in Parlamentul European. Fata presedintelui a aflat de ce n-o putem rupe noi definitiv cu regimul comunist. Nu din cauza de nepotisme, ci pentru ca nu ne regionalizam! Asta si jocurile murdare pe pietele financiare sint preocuparile Elenei, ceea ce ....arata cit de in urma sintem noi si cit de in fata este domnisoara Basescu.

In tara, a inceput scandalul cu frunza lui Udrea, lipita de brandul de tara Lucian Bute. Miine e meciul campionului si jurnalistii de investigatii au descoperit ca, in spatele lui Bute, Udrea de la Dezvoltare si Turism si Obreja de la Federatia de box toaca suspect vreo 2 milionae de euro bani europeni pe acest eveniment. Motiv suficient ca Udrea sa fie cea care sa propuna remanierea altor ministri. Explicam la Ordinea zilei, unde aflati si cum isi bate Posta joc de noi. Raporteaza pierderi uriase si face concedieri masive dar incheie contracte grase cu smecherii. Avem o informatie. Fratele celebrului Marcel Hoara, de la Economie, a prins un post bun la Posta. Asteptam o reactie!

Eugen Nicolaescu, deputat PNL, Mircea Draghici, deputat PSD, Anton Hadar, presedinte Alma Mater, Florentin Gust, PC.

In partea a doua a emisiunii ne intalnim cu analistul Dan Petre, Dragos Frumosu-presedintele Confederatiei Sindicatului Industrie Alimentara, Dan Mihalache-PNL, Bogdan Nicolescu Duvaz-PSD.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close