Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CONTRACTELE GRASE SUNT PORTOCALII

CONTRACTELE GRASE SUNT PORTOCALII

CONTRACTELE GRASE SUNT PORTOCALII
29 Noi 2011   •   03:30

DANA GRECU

Ordinea zilei incepe azi cu imaginea zilei! La intrare in Fagaras, troneaza o pancarta pe care scrie  Oras pedepsit de regimul Basescu Boc. Nu stim cine a agatat-o de stilpi, nu stim cit va sta acolo, dar stim ca oamenii sint exasperati. Nu toti oamenii.
  De cind a anuntat  Traian Basescu, la Sinicolau Mare, in 2009, ca va candida pentru al doilea mandat, conturile pedelistilor din zona au inceput sa se umfle cu vreo 85 de milioane de lei. Pe scurt, vom demostra ca multe din contractele pentru infrastructura  pe bani europeni, cu care se lauda Elena Udrea, au ajuns la firmele controlate de PDL.  Primarul din Sinicolau Mare, cel care spunea despre Udrea ca e cea mai frumoasa dintre ministrese, nu vede nicio problema.  Noi vedem si vorbim despre asta!
  Vreti sa stiti cum isi bate joc Posta Romana de dvs. Ramineti cu noi sa aflati ca,  in Succeava lui Flutur, unii postasi ii obliga pe tarani sa cumpere de la hirtie igienica la pixuri, altfel nu le da pensia de mizerie. Detaliem subiectul, in contextul in care posta incaseaza mai bine de o treime din venituri din comisionul de virare a pensiilor si tot posta a pierdut in ultimii 2 ani peste 100 de milioane de euro. I-a pierdut in buzunarele firmelor de casa pedeliste. Sa spuna Posta ca nu e asa!
 Din  Suceava, mergem la Galati unde aflam ca  Boc reformeaza sanatatea cu patura in cap. Asa stau pacientii si medicii de la Urgente, in spitalul judetean! Asta ca tot vor sa ne taxeze de luna viitoare in plus de banii dati statului pe asigurarea de sanatate.  Vorbim despre coplata.      


 In seara aceasta i-am invitat sa faca Ordinea zilei pe Adrian Iorgulescu, PNL,  Ionel Blanculescu, Simion Hancescu, presedinte FSLI,  Gyerko Laszlo, senator UDMR.


×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close