CONTRE PE BUGET

CONTRE PE BUGET
27 Noi 2012   •   04:05

DANA GRECU

Guvernul il ataca pe presedinte. Premierul l-a persiflat azi pe Basescu spunind ca n-are de gind sa-i prezinte bugetul. Stiti, asta era conditia, una dintre ele, ca Basescu sa-l desemneze pe Ponta premier.
Acum, e drept, Romania nu are buget pentru anul ce vine. O sa aiba, ca primul ministru s-a apucat de el azi, intre o negociere pentru portofoliile viitorului guve...

rn si inventarul tunurilor date de guvernarea pedelista. Un mic exemplu: 40 de milioane de euro gaura la Poşta Română. Asa spune Curtea de Conturi.
Si ministrul Agriculturii l-a cam criticat pe Basescu azi. A anuntat ca România ar putea pierde peste 700 milioane euro din fonduri europene pe agricultură, în urma reaşezării bugetului Uniunii, pe perioada 2014-2020, pe dos de cum anuntase Basescu ieri de la Cotroceni.
Intelegem atacurile, e vreme de campanie. Ce nu pricepem e de ce a declarat premierul pentru Financial Times, din nou, ca a ingropat securea razboiului cu Basescu.
O sa vorbim despre toate acestea dar si despre motivarea judecatorlor in cazul pentru care Nastase e in puscarie si cum a deranjat-o un stegar pe doamna Udrea. Sunt cu noi Ionel Blanculescu, Sorin Minea, Mugur Cozmanciuc si Lucian Bolcas.

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close