Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CRESTEREA TVA, EFECT ECONOMIC 0!

CRESTEREA TVA, EFECT ECONOMIC 0!

CRESTEREA TVA, EFECT ECONOMIC 0!
26 Ian 2011   •   18:50

DANA GRECU

FMI a spus azi  ca guvernul a majorat TVA degeaba, pentru ca n-a stiut sa gestioneze banii strinsi de pe urma aplicarii celei mai mari taxe pe valoare adaugata din Europa. Am aflat-o si pe-asta, la numai o zi dupa ce, aici , la Ordinea zilei, am demonstrat ca pensionarii sint saraciti degeaba si ca delirul taierilor promovat de guvern produce haos nu ajuta economia cu nimic. Dovada, pina si milionarii ies in strada impotriva acestei puteri.  Vorbim la Ordinea zilei cu Alice Rotta, clujeanca  milionara care protesteaza de citeva zile in fata sediului PDL de frica dictaturii portocalii care invrajbeste romanii. Azi, doamnei Rotta i s-au alaturat peste 100 de persoane la protest. La Bucuresti, Udrea plinge din dragoste. Se vaita ca nimeni nu iubeste femeile care fac politica. Si, ca sa se razbune, a mai inaugurat azi o sala de sport, pentru studentii care vor sa devina politisti.
 Romanii pling si ei. Dar dupa Ceausescu, cel care azi ar fi implinit 93 de ani.  Vorbim despre asta.   Intr-o saracie crunta, puterea se gindeste sa transforme anul viitor intr-unul al dezmatului electoral.  180 de zile de campanie, 50 de mii de lei de candidat.  La risipa asta mai adaugam si confiscarea Bucurtestiului prin desfiintarea sectoarelor si legalizarea furtului alegerilor din strainatate, ca sa vedem ce ne asteapta.  In urma cu scurta vreme am aflat ca Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, a fost reţinut de procurorii DNA Piteşti pentru o sponsorizare acordata  Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului. Se intimpla asta fix la 24 de ore dupa ce salariatii Dacia au facut miting impotriva puterii.
    Punem informatiile in Ordine cu Dumitru Costin , presedinte BNS,  Cezar Corici, presedinte UGIR 1903, Teodor Atanasiu, fost ministru al Apararii. De la Cluj, intram in  direct cu o milionara in euro,  Alice Rotta, cea care a adunat azi peste 100 de oameni ca sa protesteze impotriva dictaturii care se instaleaza in  Romania.


×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close