Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CRIZA, SECETA, PRETURI SI MAI MARI

CRIZA, SECETA, PRETURI SI MAI MARI

CRIZA, SECETA, PRETURI SI MAI MARI
05 Oct 2011   •   04:05

DANA GRECU

Penibil? Prostie? Sau o lacomie de scaune care a intrecut orice urma de bun simt?  Judecati dumneavoastra. Noi nu va spunem decit atit:  un deputat UDMR a murit de mai bine de o luna si nici acum parlamentarii puterii nu vor sa-l declare oficial mort. Cit de departe se poate merge cu asta? Vrem sa le aratam azi , la Ordinea zilei, celor care isi bat joc de institutia Parlamentului ca  Zoltan Palfi a murit si a fost inmormintat!
 In loc sa se tina de smechereli electorale morbide, politicienii ar face bine sa auda ce a spus azi guvernatorul. Isarescu a declarat  ca el ar scadea contributiile sociale!! Adica sa-i lase pe oamenii care muncesc sa aiba ce sa manince. Nici nu-i foarte greu de facut un tablou al zilelor care vor veni din perspectiva cheltuielilor cu existenta! Azi, va aratam la Ordinea zilei, cit veti plati la iarna, la intretinere! Vedeti preturile in orasele importante ale tarii, vedeti numarul de camere si fiecare luna de iarna , in parte! Ramineti cu noi! 
Am chemat la OZ un reprezentant al industriei alimetare pe care il vom provoca sa ne spuna cu cit se va scumpi mincarea, pe seceta asta. Intram in direct cu meteorologii de la Agentia nationala, sa spuna ei ce prapad a facut seceta si cind va ploua.
Tot aici, vrem sa aflam daca e posibil  ca un 2 ani sa fie dati afara alti 30 la suta dintre bugetari. Asa a spus azi unul din directorii BNR.
Stiti cine ride cel mai tare de Funeriu, care stilceste limba romana!  Elena Basescu! De fapt, nu ride!  Chicoteste, gindindu-se probabil ca nu e singura impleticita !  
Dragos Frumosu, presedinte Federatia Sindicatelor din Industria alimentara, Florentin Gust, deputat PC,   Horia Uioreanu, deputat PNL, Iulian Badescu, senator PSD

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close