Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Cseke nu-si cere scuze, acuza

Cseke nu-si cere scuze, acuza

Cseke nu-si cere scuze, acuza
13 Apr 2011   •   18:24

Dana Grecu

In loc de scuze si regrete pentru mortii de la usa spitalelor inchise, pentru desfiintarea de spitale proaspat renovate si dotate, pentru debandada generala, ministrul Cseke Atilla a pornit azi un atac agresiv impotriva romanilor care au iesit in strada sa-si apere dreptul la sanatate. Ei sint manipulati de forte oculte iar medicii din spitalele mici, de pe lista neagra, se intelege, niste iresponsabili! Sinteti de acord cu ministrul UDMR-ist? Cine v-a scos in strada? Raspunsurile dvs sint la Ordinea zilei!

Pentru ca n-a stiut sa raspunda cum e posibil ca un politist, fost sef de la Arme si munitii, sa-si impuste azi, cu singe rece, nevasta si copilul, ministrul de Interne Igas s-a zburit si el de nervi. La presa! Adica sa mai dea si de bine de politie nu numai de rau! Vorbim despre crima de la Craiova pentru ca ne gindim stupefiati ce s-ar fi intimplat daca politistul criminal ar fi vrut sa se razbune pe toti colegii sai cu armele si munitia din dotare!

Ramineti la Ordinea zilei sa aflati ce stategii de campanie mai are puterea! Eba vrea sa-si ia logoped. Zice ca e bilbiita, de asta spune prostii! Udrea ataca elevii de majorat si le imparte ciocolata, biscuiti si calendare cu ea in licee. Boc sparge 5 milioane de euro la Rachitele, pentru parcari, spatii verzi si o ditamai sala de sport. Azi facem Ordinea Zilei alaturi de Nini Sapunaru, deputat PNL, Sorin Minea, presedinte Romalimenta, Toader Paraschiv, secretar general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, Bogdan Ciuca, deputat, vicepreşedinte PC.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close