Antena 3 Emisiuni La ordinea zilei CU BOC SAU FARA BOC?

CU BOC SAU FARA BOC?

16 Mar 2011   •   18:05
CU BOC SAU FARA BOC?

DANA GRECU
Sinteti la Ordinea zilei! Asteptam rezultatul votului din parlament. Pica sau nu Boc dupa motiunea opozitiei. Peste 20 de mii de oameni au strigat azi, in Piata Constitutiei, demisia guvernului, revoltati de efectele Codului Muncii in varianta Boc.  La un pas de ei, in parlament, pedelistii stringeau semnaturi. Unii pentru  Boc, altii pentru Blaga.  Cei doi se bat pentru sefia partidului.  Asadar puterea n-a avut timp sa auda vocea poporului!  Tocmai de aceea, vocea poporului este la Ordinea zilei! Azi,am chemat la noi si profesori, si pensionari si ceferisti si militari. Impreuna cu ei analizam parerile politicienilor care vorbersc in fiecare zi si ale finantistilor. Ramineti cu noi. Nimic din ce va fi important in orele ce vin nu ne va scapa!     
Azi fac ordinea zilei Calin Murg,  PDL, Ionel Blanculescu, consultant financiar, Adrian Vasilescu, consilierul guverbnatorului BNR, Adrian Iorgulescu, PNL, Mircea Cosea, strateg UNPR. In studioul stirilor: presedintele Spiru Haret, Gheorghe Isvoranu, pensionara Maria Sava, ceferistul Gheorghe Fratica, liderul sindicatului Miscare Comercial, col. Mircea Dogaru, preseintele sindicatului militarilor disponibilizati.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close