Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CU SARACIA CUM RAMANE?

CU SARACIA CUM RAMANE?

CU SARACIA CUM RAMANE?
16 Mai 2011   •   18:54

DANA GRECU

Acum, ca s-a ales dupa voia presedintelui Basescu, puterea pedelista ar trebui sa explice cum ramine cu saracia din tara. Sa explice de ce iesirea din recesiune inseamna, de fapt, scumpiri , putere de cumparare mai mica, somaj in crestere si un trai umilitor pentru cei mai multi dintre romani? Noul presedinte al PDL, veteranul Emil Boc, vorbea de moderniarea statului ca prioritate a mandatului sau de premier. In sensul acesta, azi, 200 de asistenti si medici de la spitalul Socola -din Iasi , cel mai mare spital de neuropsihiatrie din tara, si-au tinut bolnavii la poarta. Oamenii au protestat asa pentru ca li s-a taiat din nou salariul cu 25 la suta. Si tot la modernizarea statului trecem si promisiunea ministrului de Externe ca votul prin corespondenta va aduce PDL un milion de voturi in diaspora. Asta ca sa stim de ce incearca puterea sa promoveze acest sistem de vot dubios.

Si tot cu ocazia modernizarii statului, ...se cauta premier. Nu e adevarat, spune Roberta Anastase, unsa prim vicepresedinte PDL, in semn de respect pentru fraudarea Legii pensiilor. O contrazice analistul Lazaroiu. E musai nevoie de un premier tehnocrat, fara mama , fara tata.

Punem informatiile in Ordine Niels Schnecker, Andrei Chiliman primarul sectorului1 , Eugen Nicolicea, deputat UNPR, Ecaterina Andronescu, senator PSD.

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close