Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CU VOIE DE LA FMI, BOC MAI DA UN FRANC

CU VOIE DE LA FMI, BOC MAI DA UN FRANC

CU VOIE DE LA FMI, BOC MAI DA UN FRANC
30 Ian 2012   •   04:05

DANA GRECU

Guvernul a aruncat azi promisiunea unor firimituri de 5 la suta bugetarilor si pensionarilor. Asta desi Boc s-a dat precaut in sedinta de guvern, ca sa nu bata prea tare la ochi ca se contrazice cu intransigentul Basescu. Un calcul politic perfect  de indulcit imaginea catastrofala a unei puteri disperate. Banii s-ar da  de la 1 aprilie. O gluma sinistra? Vorbim despre asta, in contextul in care statul baga 31 de milioane de euro in bazine de inot, ca sa faca economia sa mearga!
 Tot azi, Inalta Curte a dat doua sentinte care vor intra in istorie.  Un fost prim ministru,  Adrian Nastase, condamnat la 2 ani de inchisoare pentru ca a strins bani de campanie fraudulos, si un presedinte al Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, achitata pentru furtul pe fata la Legea Pensiilor.
  Ambele sentinte sint la Ordinea zilei.
 Asa cum probabil stiti, opozitia a decis azi ca intra in greva parlamentara pina la alegerile anticipate.  La Ordinea zilei explicam ce inseamna asta si ce efecte vor fi ? Pedelistii nu par ingrijorati!  Cu citeva minute in urma, Mircea Toader isi facea calcule cum va trece puterea legile care-i plac fara sa mai aiba dureri de cap. 
                                                                                                                                                                                                                                           Dan Sova, senator PSD, Cristian Busoi, europarlamentar PNL, Niels Schnecker, realizator Previziunile Zilei,  Tanczos Barna, secretar de stat UDMR, Dumitru Pelican , PC, Liviu Apostoiu, vicepresedinte Cartel Alfa.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close