Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CUM A SALVAT OPOZITIA CVORUMUL. CUM IL TRADUCE CRISTOIU PE BASESCU

CUM A SALVAT OPOZITIA CVORUMUL. CUM IL TRADUCE CRISTOIU PE BASESCU

CUM A SALVAT OPOZITIA CVORUMUL. CUM IL TRADUCE CRISTOIU PE BASESCU
20 Mar 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Ce legătură este intre Traian Băsescu, Napoleon şi Ludovic al XIV-lea? Toader Paleologu a gasit una şi încă ne mai intrebăm dacă a fost o ironie ascuţită sau daca, pur si simplu, a dat frau liber sentimentelor sale reale faţă de preşedinte. Vorbim si despre asta intr-o zi in care opoziţia şi-a întrerupt greva parlamentară ca să se asigure că cererea procurorilor de ridicare a imunităţii lui Mihail Boldea va fi votată. Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu s-au înfiinţat în plenul  Puterii care se chinuia să se strângă şi nu reuşea. Am venit în plen ca să nu fim acuzaţi că obstrucţionăm justiţia, au explicat cei doi. Boldea a rămas fără imunitate, iar cazul său, cel puţin aşa cum îl prezintă procurorii, provoacă fiori reci. Potrivit referatului, fostul vicelider al grupului deputatilor PDL, este liderul unei grupări infracţionale care se ocupa intre altele cu traficul de fiinţe umane  şi cu dobândirea unor cladiri prin infractiuni. Mihail Boldea nu este de gasit, nu a raspuns pana acum la telefon, politistii i-au dus citatia acasa, iar daca pana maine nu se prezinta la politie, va fi dat in urmarire generala. Reamintim, procurorii au cerut arestarea sa.

Veti vedea la Ordinea Zilei cum s-au imbogatit ministrii cabinetului Boc din salariile lor de bugetari si veti mai vedea si ce horă s-a incins la Transelectrica. Capo di tutti capi este însuşi cumătrul lui Băsescu, faimosul Gheorghe Seculici, campionul contractelor cu statul, nasul lui Gheorghe Falcă. Pinalti are in continuare painea si cutitul si nici Horia Hahaianu, fostul director demis de MRU, nu se simte rau deloc. In afara de ei, au mai aparut si niste tinere sperante despre care vom vorbi imediat.
 Daca ramaneti cu noi, va aratam si cum  il traduce Ion Cristoiu pe Traian Basescu. Facem Ordinea Zilei cu Mircea Dusa, deputat PSD,  Mihai Voicu, deputat PNL, Ionel Blanculescu,  Petru Dandea, vicepresedinte Cartel ALFA.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close