Antena 3 Emisiuni La ordinea zilei CUM ARBOREAZĂ ROMÂNIA DRAPELUL SECUIESC

CUM ARBOREAZĂ ROMÂNIA DRAPELUL SECUIESC

19 Feb 2013   •   04:05
CUM ARBOREAZĂ ROMÂNIA DRAPELUL SECUIESC

ANDREEA MUNTEANU

Un secretar de stat de la Ministerul Transporturilor a fost ridicat pe
sus de DNA din faţa Ministerului Dezvoltării unde ar fi vrut să intre cu 2 plicuri pentru a face trafic de influenţă, după cum pretind anchetatorii. Pesedistul Valentin Preda era secretar de stat în ministerul liberalului Fenechiu pe care, spun sursele, încerca de ceva... timp, fără succes, să -l convingă să-i cedeze portul Constanţa. Pentru că Preda, ridicatul, este din Constanţa, din gaşca lui Radu Mazăre, dar şi prieten cu Anca Boagiu. Aşa că era normal să fie ataşat sentimental de port. Numai că Fenechiu nu s-a lăsat înduplecat aşa că , timp de o lună de zile, Preda a fost secretar de stat fără nicio atribuţie. De la Constanţa, organizaţia PSD protestează: reţinerea abuzivă a lui Preda aduce aminte de practicile poliţiei politice de pe vremea lui Hitler şi Stalin. Dezvoltăm subiectul.

Vă vom arăta azi cum va ajunge România, la propunerea lui Valeriu Zgonea, să arboreze drapelul secuiesc în faţa Parlamentului şi cum se distrează presa ungară din acest motiv. Dar veţi vedea şi care e culmea norocului: latifundiarul Adriean Videanu încă mai are de luat bani de la statul român, iar Ponta se oferă să i-i dea. Scandalul pensiilor militare se reaprinde cu o anchetă a Parchetului militar. Aflaţi imediat detalii.
Mircea Dogaru, Oana Stanciulescu, Teodor Atanasiu, Victor Alistar, Daniel Savu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close