Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CUM L-A INGROPAT OBAMA PE OSAMA

CUM L-A INGROPAT OBAMA PE OSAMA

CUM L-A INGROPAT OBAMA PE OSAMA
02 Mai 2011   •   18:53

DANA GRECU

Teroristul numarul 1 al lumii, Osama bin Laden, a fost omorit. Obama ne-a trezit azi pe toti cu stirea si, de dimineata pina acum, s-au adunat zeci de controverse despre evenimentul care a facut inconjurul lumii. E o minciuna, un fapt real sau un produs de marketing pentru ca obama tocmai a anuntat ca va candida si nu statea tocmai bine in sondaje? De ce a fost aruncat Osama in mare atit de repede? De ce le-au trebuit americanilor 10 ani sa-l prinda pe dusmanul lor de moarte? Se va linisti lumea sau vor innebuni de furie teroristii si ne vor face praf cu atentate peste atentate? Stirea cu Osama i-a prins pe ai nostri, la Bucuresti,... calmi sau indiferenti,nu stim. Stim ca americanii au ridicat gradul de alerta! Se tem de razbunarea Al Qaeda si in Statele Unite, dar si pe unde au ambasade. Ministrul nostru de Interne a spus ca n-are sens sa ne agitam cu securitatea ca noi, oricum , cistigam razboiul cu teroristii.

Un razboi a cistigat azi Radu Mazare. Cu cei de la ANI, care l-au acuzat ca nu-si justifica averea. De bucurie, primarul constantean a inceput sa danseze, ca pe sambadrom, in ditamai conferinta de presa. O sa fim in direct cu el, in citeva minute.

Azi, opozitia a dat un atac la bicicletele cu care PDL vrea sa cistige la anu electoratul. USL are un proiect de lege care interzice pomenile electorale. Intrebarea noastra e daca legea va fi gata pina de alegeri sau dupa!

Pun informatiile in Ordine Niels Schnecker, Victor Paul Dobre, deputat PNL, senatorul PSD Daniel Savu, Dumitru Pelicanu, secretar executiv PC, deputatul UNPR Eugen Nicolicea.

 

 

 

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close