Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CUM SI-A SUBORDONAT BĂSESCU JUSTITIA. DEMONSTRATIA, PAS CU PAS.

CUM SI-A SUBORDONAT BĂSESCU JUSTITIA. DEMONSTRATIA, PAS CU PAS.

CUM SI-A SUBORDONAT BĂSESCU JUSTITIA. DEMONSTRATIA, PAS CU PAS.
06 Sep 2012   •   02:30

DANA GRECU

Oamenii lui Băsescu de la DNA si Parchet ramin pe pozitii inca 3 luni de aici incolo. Lumea justitiei a descoperit, in exclusivitate, cum a lucrat CSM pentru linistea presedintelui suspendat de 7,4 milioane de romani. Fix la 3 zile dupa suspendarea lui Băsescu, CSM a decis ca ministrul justitiei nu poate schimba sefii de la DNA si Parchet in 15 zile, ci în 90. Si nu oricum, ci daca si numai daca CSM e de acord cu numirile. Pentru asta s-au inventat 3 departamente si fiecare va evalua candidatii lui Pivnicerul cite 30 de zile. Vorbim despre manevra pe care specialistii in drept o numesc odioasa.
...

Ca sa-si arate muschii, DNA l-a anuntat azi pe Dragnea ca e urmarit penal. De miine, incep audierile. Enervat si revoltat de acuzatiile aduse de procurori secretarului general, presedintele PSD Victor Ponta s-a autodenuntat azi spunind ca el l-a pus pe Dragnea sa instige lumea la vot.
Ramineti cu noi. Va aratam cum functioneaza justitia lui Băsescu si ce a facut presedintele ca s-o aserveasca in halul asta. Tot aici veti afla cum lua Blejnar spaga cu acte, cine mai apare in dosarul de 300 de pagini pe care il au la dospit procurorii de la DIICOT si nu stiu daca sa-l trimita sau nu in instanta. Ieri, ne-am delectat cu Mircea Basescu. Azi, cu Blaga si Videanu.
Sunt cu noi: Lucian Avramescu, Ilie Serbanescu, Stefan Nicolae, presedintele Agrostar, Mugur Ciuvica, presedinte GIP, Codrin Scutaru, sociolog.

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close