Antena 3 Emisiuni La ordinea zilei CUSCRA, LA DNA. UDMR, IN SEDINTA

CUSCRA, LA DNA. UDMR, IN SEDINTA

14 Iul 2011   •   03:05
CUSCRA, LA DNA. UDMR, IN SEDINTA

DANA GRECU 

Premierul Boc si-a aratat azi muschii in fata francezilor de la Bucuresti.  De caldura, ambasadorul  Henri Paul a leşinat. Chiar  la începutul recepţiei de Ziua Naţională a Franţei organizată în grădina reşedinţei sale.  Era practic sa cada peste premierul nostru. In ciuda diferentei de talie, in defavoarea lui Boc, premierul l-a prins pe ambasador inainte ca acesta sa loveasca.  Vom vedea impreuna imaginile care arata ce bine e sa mergi la sala.
   Daca si studiile demnitarilor ar fi la vedere ca muschii lor, ar fi bine. Deputatul PC Tudor Ciuhodaru vrea sa treca a de parlament un proiect de lege ca sa oblige politicienii să-şi publice diplomele şi foile matricole, pentru ca electoratul să cunoască gradul de pregătire al celor care conduc ţara.   Ce sanse are?  Raspundem la Ordinea zilei. Tot aici vom discuta despre dosarul Cuscra,  care atirna de citeva zile de gitul udemeristului  Laszlo Borbely. Ministrul spune ca procurorii n-au nicio dovada ca el ar fi facut trafic de influenta.  Azi, sotia ministrului  si cuscra acestuia au dat cu subsemnatul la DNA si i-au alergat pe jurnalistii care asteptau declaratii de la ele.   Acestea si multe alte informatii sint azi la Ordinea zilei. Le gasim sensul alaturi de dvs si impreuna cu Ilie Serbanescu, deputat PNL Mihai Voicu, Florea Pirvu, vicepresedinte CNIMM, Georgica Severin, senator PSD.   De la Iasi, intram in direct cu Tudor Ciuhodaru, deputat PC.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close