DACA IPOCRIZIA AR DUREA, CE PASTILE AR LUA PDL?

08 Mar 2012   •   04:05
DACA IPOCRIZIA AR DUREA, CE PASTILE AR LUA PDL?
ANDREEA MUNTEANU

Mihai Răzvan Ungureanu mută încet-încet tot personalul SIE la Palatul Victoria. Azi şi l-a adus consilier pe Marian Valentin Nidelea, un colaborator de la serviciul secret şi fost consilier al lui Adrian Năstase. Şi-a publicat şi noua declaraţie de avere din care rezultă că soţia sa, medic anestezist la Fundeni, câştigă în continuare bani frumoşi dintr-un contract de colaborare cu OMV. Despre conflictul de interese, premierul n-a scos până acum niciun cuvânt. Mai are timp s-o facă.
 Aflăm de la Sever Cotoi, purtătorul de vorbe al PDL că partidul "analizează" creşterile de salarii, pensii, ba chiar şi scăderea CAS într-un mod, citez, "responsabil, nu cum a făcut-o Tăriceanu". Întrebarea la Ordinea Zilei este dacă ipocrizia ar durea, ce pastile ar lua PDL?
Vă mai povestim azi şi culmea procuraturii...că tot a fost azi preşedintele Băsescu la bilanţul parchetului. Procurorii din Cluj au cerut arestarea pentru 29 de zile a unui tanar care furase o sticla cu bere dintr-un magazin. Ce le-ai raspuns judecatorii vedeti imediat. Şi veti mai putea urmari şi imagini in exclusivitate din coaforul in care a avut loc oribila crima soldata cu moartea a doua femei. Criminalul spune acum că pistolul s-a descarcat accidental şi cere să fie internat într-o clinica de psihiatrie.
Victor Alistar, Ionel Blanculescu, Radu Stroe, Ecaterina Andronescu, Liviu Apostoiu

 

  • Parteneri
    x close