Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei DACA IPOCRIZIA AR DUREA, CE PASTILE AR LUA PDL?

DACA IPOCRIZIA AR DUREA, CE PASTILE AR LUA PDL?

DACA IPOCRIZIA AR DUREA, CE PASTILE AR LUA PDL?
08 Mar 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Mihai Răzvan Ungureanu mută încet-încet tot personalul SIE la Palatul Victoria. Azi şi l-a adus consilier pe Marian Valentin Nidelea, un colaborator de la serviciul secret şi fost consilier al lui Adrian Năstase. Şi-a publicat şi noua declaraţie de avere din care rezultă că soţia sa, medic anestezist la Fundeni, câştigă în continuare bani frumoşi dintr-un contract de colaborare cu OMV. Despre conflictul de interese, premierul n-a scos până acum niciun cuvânt. Mai are timp s-o facă.
 Aflăm de la Sever Cotoi, purtătorul de vorbe al PDL că partidul "analizează" creşterile de salarii, pensii, ba chiar şi scăderea CAS într-un mod, citez, "responsabil, nu cum a făcut-o Tăriceanu". Întrebarea la Ordinea Zilei este dacă ipocrizia ar durea, ce pastile ar lua PDL?
Vă mai povestim azi şi culmea procuraturii...că tot a fost azi preşedintele Băsescu la bilanţul parchetului. Procurorii din Cluj au cerut arestarea pentru 29 de zile a unui tanar care furase o sticla cu bere dintr-un magazin. Ce le-ai raspuns judecatorii vedeti imediat. Şi veti mai putea urmari şi imagini in exclusivitate din coaforul in care a avut loc oribila crima soldata cu moartea a doua femei. Criminalul spune acum că pistolul s-a descarcat accidental şi cere să fie internat într-o clinica de psihiatrie.
Victor Alistar, Ionel Blanculescu, Radu Stroe, Ecaterina Andronescu, Liviu Apostoiu

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close