Antena 3 Emisiuni La ordinea zilei Dacă noi nu îl vrem, el ne vrea

Dacă noi nu îl vrem, el ne vrea

31 Iul 2012   •   04:05
Dacă noi nu îl vrem, el ne vrea

ANDREEA MUNTEANU

Asta e situaţia la ora actuală şi până la noi ordine de la Curtea Constituţională nici nu sunt şanse să se mai schimbe ceva. Preşedintele suspendat şi demis - după unii, câştigător- după alţii, adica dupa ai lui, a ieşit cu puţin timp în urmă să implore reconcilierea de dragul ţărişoarei răzbite de secetă, cotropită de FMI, UE, NATO, alte organe şi organisme. Numai că Ponta tocmai ce declarase aseară că nu vrea să-i mai răspundă la telefon. Asta după ce le spusese, ieri la prânz, ziariştilor străini că şi-a învăţat lecţia şi că va coabita cu Băsescu. Ce să mai înţelegem, ce se va întâmpla în următoarele săptămâni, se va tranşa războiul politic în viitorul apropiat sau o vom duce într-o criză până la calendele greceşti? Şi cum cere, totuşi, reconciliere acelaşi personaj care ieri ameninţa cu dosare şi vorbea despre puşcăriabilii din USL?
... Ei, cum.... Exact la fel cum, deodată, e interesat de problema secetei, deşi timp de câţiva ani nici n-a catadicsit să răspundă îngrijorărilor altora pe tema asta.

Bogdan Niculescu Duvăz, deputat PSD, Cristian Buşoi, europarlamentar PNL, Sorin Minea, presedintele Romalimenta, Marius Pieleanu, sociolog, Mircea Cosea, analist economic.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close