Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei DD S-A PRIVATIZAT IN DIRECT

DD S-A PRIVATIZAT IN DIRECT

DD S-A PRIVATIZAT IN DIRECT
21 Sep 2012   •   01:05

DANA GRECU

Guvernul Ponta a maritat azi Oltchimul. I l-a dat lui Dan Diaconescu, pe 45 de milioane de euro, la televizor, in vazul natiunii. Inainte sa i-l dea, premierul a facut misto de patronul OTV. Dupa ce i l-a dat, l-a avertizat sa faca bine sa vina cu banii ca altfel e de rau. Se joaca soarta a mii de oameni. Politic, cine ride de Diaconescu are probleme cu orientarea. Pretul politic al mogulului a crescut, cel mai probabil! Cine se va lipi de Diaconescu? Sau Diaconescu a fost aruncat in conductele Oltchim ca sa-si fringa oasele? E o dilema!
...

Si premierul KOBE are niste dileme. Ungureanu se intreaba, ca un fost sef SIE ce-a mincat banii statului, cum se poate ca firmele care au capusat Oltchimul sa prospere si Oltchimul sa moara. Raspundeti-i dvs! Si intrebati-l cum a reusit sa manince totusi 1700 de pensii in 78 de zile? El da in continuare vina pe RAPPS. Vorbim.
Pivniceru a reusit s-o enerveze pe Macovei de la PDL, ceea ce ne bucura. A refuzat sa mearga la intilnirea cu Reding pentru ca s-a prins ca doamna comisar european pe justitie n-avea timp decit de poza, nicidecum sa auda aurgumentele pentru schimbarea sefilor DNA si Parchetului.

Ioan Mircea Pascu, europarlamentar PSD, Daniel Bejan, scriitor, Maria Grapini, vicepresedinte PC, Diana Tusa, deputat PNL, Marius Pieleanu

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close