Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei DEGRINGOLADA POLITICĂ NU ŢINE LOC DE MEDICAMENTE

DEGRINGOLADA POLITICĂ NU ŢINE LOC DE MEDICAMENTE

DEGRINGOLADA POLITICĂ NU ŢINE LOC DE MEDICAMENTE
15 Iun 2012   •   01:05

DANA GRECU

Degringolada politica de dupa alegeri, oricit de spectaculoasa ar fi ea,   nu tine loc de medicamente si servicii medicale decente. Azi, vorbim despre criza sistemului medical care continua din pacate, desi, in Romania, s-a schimbat guvernul. In continuare, oameni bolnavi  de cancer umbla disperati dupa medicamente pe care ar trebui, conform legii, sa le primeasca obligatoriu. In continuare, romani care au ghinionul de a se imbolnavi de hepatita, stau cu anii pe liste de asteptare pentru a primi tratamentul necesar, prevazut de lege. Pina in acest moment, nimeni din actualul guvern nu ne-a spus ca banii dati de noi contributii de sanatate vor ajunge la noi, nu intr-un sac comun, unde li se pierde urma.  Tocmai de aceea punem intrebari ministrului Sanatatii, pe care l-am invitat la Ordinea zilei. 
 
Tot azi, in partea a doua a emisiunii, va vom spune cum se relaxeaza presedintele pe litoral, dupa ce aseara si-a vazut partidul praf si pe favorita sa, Elena Udrea,  ataca in partid si cu decolteul! Cine ar fi crezut asta?  Ramineti cu noi.

Acum suntem in platou cu Vasile Cepoi, ministrul Sanatatii, Cezar Irimia, presedintele Asociatiei bolnavilor de cancer, si Radu Tudor. Ni se vor alatura Sorin Rosca Stanescu, Vlad Nistor si Bogdan Chirieac. 

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close