Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Demisii în urma colaborării PRM - PD-L

Demisii în urma colaborării PRM - PD-L

Demisii în urma colaborării PRM - PD-L
09 Sep 2008   •   15:53
Radu TUDOR
Înțelegerea dintre PD-L și PRM continuă să aducă prejudicii serioase partidului prezidențial. Senatorul Nicolae Neagu, cel desemnat să preia președinția Comisiei Economice din Senat, funcție obținută de la PRM, și-a dat demisia din PD-L afirmând că nu poate accepta un astfel de troc. Între timp, democrat liberalii l-au desemnat în locul lui Neagu pe Dorel Onaca, un fost peremist care a reușit să arunce în aer filiala PD-L Constanța. Corneliu Vadim Tudor se simte mai bine ca oricând în funcția de președinte al Senatului și a lansat atacuri dure la adresa adversarilor lui Traian Băsescu din actualul Guvern și din PDL. Colaborarea dintre cele două partide a continuat și printr-un vot comun la moțiunea simplă eșuată azi la Senat. Un al doilea parlamentar PD-L a demisiunat azi din Parlament, pe nepusă masă. Se pare că decizia de susținere a liderului PRM a declanșat un val serios de nemulțumire în PD-L. A doua încercare serioasă, după revolta de la Constanța.
Cât de amplă va fi colaborarea dintre președintele Traian Băsescu și vicepreședintele Corneliu Vadim Tudor? Vizează ea și aranjamente pentru majoritatea parlamentară după alegerile din 30 Noiembrie?
La Ordinea Zilei sunt invitați senatorul demisionar Nicolae Neagu și deputatul Lucian Bolcaș, prim vicepreședinte al PRM.

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close