Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei DIFERENDUL PONTA-BASESCU S-AR PUTEA TRANSA LA BRUXELLES

DIFERENDUL PONTA-BASESCU S-AR PUTEA TRANSA LA BRUXELLES

DIFERENDUL PONTA-BASESCU S-AR PUTEA TRANSA LA BRUXELLES
14 Mai 2012   •   03:05

DANA GRECU

Echipa de la Ordinea zilei isi scoate palaria in fata echipei de gimnastica a Romaniei. Ne-a facut mindri din nou ca suntem romani si ii tinem pumnii pentru Jocurile Olimpice. Suntem siguri ca adversarele romancelor au de ce se teme!
Iata despre ce vorbim azi, la Ordinea zilei. Cine ajunge sa reprezinte Romania la Bruxelles, la Consiliul European? Presedintele sau premierul?  Azi, consilierul prezidential Chifu l-a amenintat  pe Ponta  ca daca nu-l lasa pe presedinte sa mearga el la Bruxelles, atunci o sa ceara medierea Curtii Consitutionale.
 Cum se va termina conflictul acesta?  Va intrebam pe dumneavoastra si vrem sa vedem ce spun si invitatii nostri. Tot azi vom vorbi si despre situatia tensionata din Grecia care l-a facut pe premier sa ceara intrevederi de urgenta cu guvernatorul si presedintele.  Se impune sa avem un plan de aparare, a declarat  Ponta azi, cu un ochi la atacurile furibunde ale presedinrtelui PDL Emil Boc. Pe Boc nu-l interesa Grecia, ci  
banii pe care primarii lui trebuie sa-i dea inapoi guvernului. O sa aflati cine ce argumente are apropo de acest subiect. Nu de-alta, dar sunt primari care refuza sa dea banii inapoi.    
 Pun informatiile in Ordine Dan Sova , senator PSD, Teodor Atanasiu,  deputat PNL,  Niels Schnecker, Liviu Apostoiu, secretar general Cartel Alfa.

×
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close