Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei DNA, LA CURTEA DE CONTURI. DDD CERE 50 000 DE EURO PE UN LOC DE PARLAMENTAR

DNA, LA CURTEA DE CONTURI. DDD CERE 50 000 DE EURO PE UN LOC DE PARLAMENTAR

DNA, LA CURTEA DE CONTURI. DDD CERE 50 000 DE EURO PE UN LOC DE PARLAMENTAR
31 Oct 2012   •   04:05

DANA GRECU

Nici n-a zis preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, că în România se fură 40 de lei dintr-o sută, bani din bugetul statului, că brusc auzim că DNA lucrează la nişte dosare de trafic de influenţă. Adică inspectorii lui Văcăroiu ar face trafic de influenţă, spun procurorii Laurei Oprean, procurorul şef (delegat) al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, omul lui Morar. Vorbim despre asta pentru că prea le-a rezolvat DNA pe toate cele corupte din ţară şi i-a rămas fix instituţia care mai spune, din cînd în cînd, cum e cu hoţii. Rămîneţi la Ordinea zilei să visăm împreună cu autoritatea care se ocupă de programul privind transportul în România la o nouă harta cu autostrăzile care se vor construi pînă în 2030. Ne-am bucurat nespus azi că preşedintele PE a dat nas in nas cu lovitura de stat de la referendum. Adică a vazut cu ochii lui cît de serioşi sunt oamenii lui Băsescu, cei care urlau cît îi tineau plăminii ca tara e subjugata de tirani. 7 , 4 milioane de tirani. Si care azi l-au tratat cu spatele in Parlament suparati ca a mers cu Ponta la Tg Jiu.
Un reporter Gindul a aflat ca pentru a obtine un post de parlamentar pe listele PPDD e nevoie de o taxa de 50 de mii de euro, cash, care ramine la partid. Ramineti cu noi si cu MARIA GRAPINI, LASZLO BORBELY, ŞTEFAN NICOLAE, CRISTIAN BUŞOI.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close