Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei DOSAR SUBTIRE, IMPLICATII LA NIVEL INALT

DOSAR SUBTIRE, IMPLICATII LA NIVEL INALT

DOSAR SUBTIRE, IMPLICATII LA NIVEL INALT
25 Mai 2011   •   18:48

DANA GRECU
Cine il sapa pe Boc? Ministrii Udrea si Oprea. Asa spune vicepresedintele Senatului Dan Voiculescu. Liderul conservator a descoperit ca nici Udrea, nici Oprea n-au votat ieri pentru legea disponibilizarilor din politie desi s-au invirtit strategic prin Camera Deputatilor, ca sa para foarte implicati. Dovada? Cei doi nu s-au înregistrat în sistemul electronic de vot exact când se vota această lege. Prinsi cu fofirlica, si Udrea si Oprea dau vina pe tehnica! Informatia bomba il prinde pe Boc mut. I s-a urcat guvernul la cap. S-a hotarit sa nu mai vorbeasca orice , oricum , oricind cu jurnalistii. De vorbit, vorbeste Mircea Basescu, fratele presedintelui, vizat de scandalul din Portul Constanta. Fiica sa, Raluca, a fost asociata si cu arestatul Mironescu dar si cu suspectul Banias intr-o firma care se invirtea prin port. Stai linistit, i-a spus Mircea Basescu presedintelui, care l-a sunat aseara sa afle, ca si cum n-ar sti, cit de mare e deranjul. Mare, zicem noi, ca nu poti sa spui port sau vama fara sa dai de Basescu.

Azi, lotul Mironescu a fost arestat pentru 29 de zile. Sotia fostului secretar general de la Interne a declarat ca barbatul ei e la cutite cu Banias de 2 ani, deci n-avea cum sa-i fie partener de spaga. Avocatul lui Mironescu s-a plins si el ca Mironescu a fost interceptat pe motiv de siguranta nationala, acum 2 ani, fara legatura cu acuzatiile care i se aduc acum.

Dan Nica, vicepresedinte PSD, fost ministru de Interne, Mircea Cosea, strategul UNPR, Victor Alistar , presedinte Transparency, Ciprian Dobre, deputat PNL.

 

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close