Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei DOUĂ VEŞTI DE LA PONTA

DOUĂ VEŞTI DE LA PONTA

DOUĂ VEŞTI DE LA PONTA
07 Noi 2012   •   04:05

DANA GRECU

S-a impacat Ponta cu Basescu? Este intrebarea la Ordinea zilei. Azi, dupa vorbe grele aruncate la vreme de referendum pentru suspendare, presedintele si premierul s-au intilnit ca sa discute despre soarta Romaniei, partea cu economia. A iesit ca stam bine, ca trebuie sa mergem pe mina FMI si ca poate apare mai tirziu raportul pe justitie, ca sa nu incurce alege...

rile parlamentare. Surpriza e alta insa. In citeva clipe veti vedea, la Ordinea zilei, cum presedintele va asista la inscaunarea noului ministru al Sanatatii, in persoana lui Arafat. Raed Arafat. Scinteia amplelor manifestatii de strada, impotriva lui Basescu si a oamenilor sai, manifestatii care au culminat cu schimbarea guvernului Boc. In citeva clipe, o sa avem imagini in direct de la Cotroceni. Deci, in politica din Romania, e posibil orice!
De ce ne-am mira foarte tare la aflarea vestii ca Lazaroiu de la Curtea Constitutionala, judecatorul lui Basescu, a primit 150 de mii de euro de la CNADNR? In primul mandat al lui Basescu. Lăzăroiu este cel care l-a scăpat pe primarul general Băsescu de un dosar financiar cu un prejudiciu imputat de Curtea de Conturi de peste un milion de euro. Asa spun colegii e la Lumea justitiei.
Ramineti cu noi. E o zi interesanta. Sa vorbim despre ea impreuna. Sunt cu noi Petre Roman, candidat USL, Ionel Blanculescu, Liviu Apostoiu, Cartel Alfa, Dan Sova, senator PSD, Lia Ardelean, candidat USL, Daniel Bejan.

×
Parteneri
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
x close