Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei DREAPTA TULBURATĂ A LUI BĂSESCU

DREAPTA TULBURATĂ A LUI BĂSESCU

DREAPTA TULBURATĂ A LUI BĂSESCU
10 Sep 2012   •   02:30

ANDREEA MUNTEANU

Ponta şi-a semnat autodenunţul şi anunţă că-l va trimite la DNA prin poştă. L-au semnat, cu el odată, toţi membrii BPN. Antonescu se mai gândeşte dacă nu cumva ar fi mai de impact să facă rost direct de o plângere penală. L-ar putea ajuta Vasile Blaga. Sau cel puţin aşa speră în timp ce Traian Băsescu se plânge în faţa Comisiei de la Veneţia de "l...

anţul de abuzuri" comis de USL. Comisia e la Bucureşti, chemată de Ponta care tot mai încearcă să se justifice. Din păcate pentru el, judecătorii de la Veneţia păreau să se simtă foarte bine alături de Băsescu. Probabil e legătura gondolă- marinar. Lăsând gluma la o parte, să sperăm că până la finalul vizitei, liderii USL vor reuşi să schimbe imaginea teribilă pe care propaganda PDL le-a făcut-o şi lor şi nouă tuturor.
Dreapta lui Băsescu pare tulburată. L-am auzit azi pe Mihail Neamţu lovind în MRU şi pe Prigoană senior citindu-şi demisia din PDL. Certurile interne vor fi compensate, cu siguranţă, de un teanc nou de dosare pe care l-a anunţat aseară chiar Daniel Morar Dosare numai bune de folosit în campania care se apropie.
Invitatii nostri sunt Oana Florea, director executiv Facias, Mircea Coşea, analist economic, Sorin Roşca Stănescu, ziarist, Niels Schnecker, realizator Previziunile zilei, Teodo Atanasiu, deputat PNL.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close