Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei DUŞA: SE PARE CA ROMANIA ARE NEVOIE DE UTILAJE

DUŞA: SE PARE CA ROMANIA ARE NEVOIE DE UTILAJE

DUŞA: SE PARE CA ROMANIA ARE NEVOIE DE UTILAJE
19 Dec 2012   •   04:05

DANA GRECU

Prefectii de Botosani si de Neamt au fost demisi. Se pregateste seful CNADNR, asa spune ministrul de interne Dusa, care a plecat azi noapte sa vada cu ochii lui degringolada administrativa din Moldova. Deci am inteles ca prefectii au fost demisi petru nametii in care stau sinistrati, de 5 zile, zeci de mii de oameni in Moldova. Pentru dr...umurile blocate si pentru felul in care s-au bilbiit comunicind despre efectele viscolului. Asta am inteles si ne bucura ca, din cind in cind, mai cade cite un cap, dintre cele care cad greu sau deloc. Ce nu intelegem este ce ii costa pe oamenii astia sa vorbeasca mai clar si sa se pregateasca de iarna, care , iata, vine in fiecare an cu tot cu viscol si calamitati.
Azi, Ponta si-a prezentat guvernul. 20 de ministri si 6 ministri delegati. Tot azi, premierul a facut public acordul parafat cu presedintele Basescu. Semn al bunei intelegeri, acelasi lucru l-a facut si Basescu. Vom citi din acord si vom vorbi despre noul guvern, atacat azi de Udrea, deputatul PDL ajuns in parlament prin redistribuire.
Oana Stanciulescu, Dan Constantin, Razvan Zamfir, redactor sef Ghimpele, Claudiu Manda, deputat PSD, Mugur Cozmaciuc - PNL.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close