Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei EBA, STRIGATA DOAMNA CEAUSESCU

EBA, STRIGATA DOAMNA CEAUSESCU

EBA, STRIGATA DOAMNA CEAUSESCU
13 Dec 2011   •   03:30

ANDREEA MUNTEANU

Elena Basescu a fost confundata cu Elena Ceausescu, fix de la microfonul Parlamentul European. Asa ceva nu credea sa-si auda vreodata! Ei bine, s-a intimplat! Nu stim la ce se gindea seful comisiei cind i-a multumit pentru ca a vorbit. E clar însă că suntem atât de asociaţi cu sindromul beizadelelor în ochii lumii încât nu se ştie ce ne va scăpa vreodată de asta.

Tatăl fiicei sale a primit iar un ghiont puternic de la Olanda în faţa căreia şi-a încordat muşchii doar-doar va forţa intrarea în Schengen. Degeaba a boicotat Băsescu legumele olandeze deunăzi şi degeaba a cerut şi poporului să facă la fel. Aşa cum degeaba a boicotat lunile trecute tirurile cu lalele olandeze. Olanda nici nu vrea să audă de români în Schengen. Şi a spus-o din nou răspicat, azi, la Consiliul JAI aşa încât aderarea a fost iar amânată. Dorinţa olandezilor este să ne tot amâne până undeva prin iunie anul viitor.

Boc vrea să convingă opoziţia să voteze schimbarea Constituţiei. Ca să fie pe placul UE, Boc se gândeşte la o modificare scurtă, în 3 puncte, care să se refere doar la deficit, datorie publică şi parlament unicameral cu 300 de locuri.

Se face aproape un an de când Adrian Sobaru a protestat extrem, aruncându-se de la etajul Parlamentului în faţa lui Boc. Jurnalul Naţional publică un reportaj emoţionant realizat acasă la familia Sobaru. Vom vorbi despre asta în emisiune, deocamdată vă spunem doar atât: Adrian Sobaru, după un an, spune că tot oamenii nevoiaşi l-au ajutat.
Sint la Ordinea zilei Vasile Marica , presedinte Sed Lex,  Niels Schnecker,  Alexandru Cordos, senator Psd, Andrei Gerea, deputat PNL.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close