Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei ESCROCHERIE PE BANII NOSTRI

ESCROCHERIE PE BANII NOSTRI

ESCROCHERIE PE BANII NOSTRI
15 Apr 2011   •   18:47

DANA GRECU
Comisia de Sanatate a Parlamentului European critica reforma ministrului udemerist Cseke Atilla. In nicio tara din UE nu s-au închis brusc, în câteva săptămâni, 67 de spitale fără a o evaluare a efectelor asupra sanatatii oamenilor. E a doua comisie care e nemultumita de guvernantii de la Bucuresti. Udrea a tras si ea teapa  Comisiei de Dezvoltare care o astepta sa explice de ce nu e in stare Romania sa cheltuiasca banii europeni.  20 de miliarde de euro.  Incet incet, Executivul de la Bucuresti isi pune Europa in cap. Le Monde scrie ca Boc reziliaza contractele firmelor franceze venite sa investeasca in Roamnia ca sa se razbune  ca Franta a cerut aminarea aderarii noastre la Schengen. Ce urmeaza? Mai avem aliati?
 Puterea nu  pare sa aiba dureri de cap. Escrocheriile  pe banii nostri continua. Referendum pentru desfiintarea sectoarelor in capitala,  cu intrebari care ne iau de prosti.  Miza?Controlul banilor intr-o tara in care saracii sint din ce in ce mai saraci. 
 Invitati la Ordinea zilei Marius Pieleanu, sociolog,  Ioan Mircea Pascu, europarlamentar PSD, Victor Bostinaru, europarlamentar PSD, Mihai Rapcea, Coalitia impotriva statului politienesc,  Vasile Marica, presedinte Sed Lex,  Corneliu Vadim Tudor, europarlamentar PRM.  

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close