Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei FALSUL SCANDAL PE MARIREA SALARIILOR

FALSUL SCANDAL PE MARIREA SALARIILOR

FALSUL SCANDAL PE MARIREA SALARIILOR
01 Aug 2011   •   05:05

DANA GRECU

Azi, coalitia care conduce tara a jucat opereta cresterii salariilor. Un scandal fals, de umilit si
prostit lumea.  Niste domni care impart tara si bugetul in sedinte comune ies si vorbesc in dodii, innebunind oamenii.  Unii spun ca vor creste salariile  din octombrie, cu 5 procente, altii zic ca nu s-a vorbit despre asta. Declaratii in bataie de joc care  tin agenda publica si care arata ca guvernantii sint absolut incompetenti si rauvoitori.  Va aratam la Ordinea zilei ca scandalul cresterii salariilor este o mizerie manipulatoare.
   O sa ne facem timp sa vorbim despre asta  dar si despre alte beizadele batause care se cred buricul pamintului numai pentru ca parintii lor au carnet portocaliu de partid. O sa vedeti la Ordinea zilei imagini cu fiul unui primar din Mehedinti care sare la niste lautari revoltat ca nu cinta la comanda sa!
  De data asta , politistii l-au luat de guler serios. Nu ca la Deta , unde organele s-au sfiit sa intervina sa nu cumva sa le calce primarul pe cap.  Ca sa ne linistim, seful politiei a spus azi ca, la Deta,  ai lui  au intervenit ca la carte!  Sint anchetati vreo 10 politisti, dar nu pentru scandalul cu beizadelele. Pentru ce atunci? Pentru relatii cu lumea interlopa? Pentru incurajarea traficului cu tigari?  Pentru  ca i-au strigat jigodie lui Basescu? Nu stim, ca seful politiei n-a vrut sa spuna. E secretul lui!
 Vestea buna de azi e ca primarul de Tirgu Mures l-a facut arogant si increzut pe Funeriu, de la Educatie.  Aflati de ce , in citeva clipe.  Stiti insa de ce strigam noi de o luna Funeriu, diploma de Bac! Pentru ca ministru nu vrea sa o arate! pentru ca ministrul nu-si echivaleaza studiile. Pentru ca este in ilegalitate!  Un ministru ilegal! 

Punem informatiile in Ordine cu   Madalin Voicu, deutat PSD,  Mihai Voicu, deputat PNL, Sergiu Andon, deputat PC, Niels Schnecker, consultant financiar

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close