Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei FAMILIA SPAGII O DUCE BINE!

FAMILIA SPAGII O DUCE BINE!

FAMILIA SPAGII O DUCE BINE!
23 Sep 2011   •   00:45

DANA GRECU

In ziua in care Romania era respinsa din spatiul Schengen, smecherii din Vamile de la graita cu Ucraina isi imparteau linistiti cascavalul si tineau concursuri de prostit prostii ca sa se unga sefi intre ei. In exclusivitate, la Ordinea zilei, veti vedea cum oamenii lui Igas, suspectati ca intretin coruptia din vami, n-au nici grija , nici rusine.     
Tot aici, vorbim despre pedelistul Ioan Oltean, care il compara pe Regele Mihai cu Regele Cioaba! Asta ca sa arate cit de prost au votat parlamentarii partidului cind au permis regelui sa tina un discurs jubiliar.  Ioan Oltean trebuia sa tina azi isonul mitocaniilor despre familia regala spuse aseara de presedintele Basescu.
 Vine o criza si mai rea. Si nu ne uitam in gura presedintelui  care s-a trezit si el ca ne asteapta o nou recesiune.  Sefii institutiilor financiare din toata lumea spun ca vom fi cu totii victimele unei prabusiri cum n-a mai fost. Ca vom trai altfel!  Bogatii vor renunta la bolizii de lux , saracii vor dramui  si ultima firimitura de piine. Este un subiect la Ordinea zilei.   
 Azi vrem sa intre in casele dumneavoasta Dragoxx xs Bota de la Pressalert, Victor Alistar, presedinte Transparency, Vlad Nistor, analist, Adrian Iorgulescu, fost ministru PNL.

 

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close