Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei FIŢE, POTROACE ... ŞI O ŢARĂ

FIŢE, POTROACE ... ŞI O ŢARĂ

FIŢE, POTROACE ... ŞI O ŢARĂ
03 Sep 2012   •   18:45

ANDREEA MUNTEANU

Nunta a trecut, criza rămâne. Vin şi scumpirile. 7,4 milioane de români aşteaptă un răspuns de la Băsescu. Să mai aibă răbdare. Socrul mic se relaxează deocamdată la Neptun, în casa de protocol, la o ciorbă de potroace. Sau la două. Sau la trei. Apropo, o nuntă organizată şi împănată cu daruri de sute de mii de euro vi se pare o nuntă fără fiţe? Că aşa ne tot spun diverşi participanţi, că a fost o nuntă tradiţională, simplă, nu una de fiţe. Ce înseamnă fiţe, de fapt, în România? Cât ar fi fost buni de plată nuntaşii de fiţe? Un milion de euro, două, trei, şapte?
...


Discutăm azi despre următoarea mişcare a lui Băsescu. Demisionează, coabitează sau distruge USL până la alegeri? Vă aşteptăm răspunsurile pe facebook şi pe blogul emisiunii. Ponta zice că a ascultat poruncile de la Bruxelles pentru că s-a gândit la pensii, salarii şi curs. Ani de zile, Băsescu şi PDL au declarat că se împrumută de la FMI ca să plătească salarii şi pensii. De aia n-avem infrastructură, sănătate, educaţie, investiţii. Poate că-i deranjăm, oare nu cumva suntem prea scumpi pentru ei? Cine pe cine aruncă peste bord? Ne resemnăm, continuăm să luptăm sau ne pregătim de vreun botez? Că de bacalaureat ne-am pregătit de ne-am făcut iar de râsul lumii. Bine v-am regăsit la Ordinea Zilei.
Au venit la noi Marius Nistor, presedinte executiv Federatia Spiru Haret, Adina Anghelescu, jurnalist Lumea Justitiei, Hanibal Dumitrascu, psiholog, Ioan Ghise, senator PNL, Niels Schnecker

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close