Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei FRATIA BASESCU-BERCEA, TOT MAI TRANSPARENTA!

FRATIA BASESCU-BERCEA, TOT MAI TRANSPARENTA!

FRATIA BASESCU-BERCEA, TOT MAI TRANSPARENTA!
27 Sep 2011   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

În România în care preşedintele şi familia sa stau la masa cu interlopii şi familiile lor, alte multe familii trăiesc drame care te înfioară. Au, între ai lor, bolnavi de cancer care nu găsesc morfină în spitale pentru că ăsta-i regimul, astea sunt vremurile.  La Târgu-Jiu, în spital, nu mai există morfină de 3 ani. Dacă mai e cineva care nu ştie, morfina este antidotul împotriva durerilor cumplite şi e folosită, în general, în stadiile terminale ale cancerului. Cine are nişte bani, vine cu morfina de acasă, cine nu are primeşte în loc algocalmin sau piafen. Adică medicamentele pe care le luăm cu toţii de obicei împotriva unei banale dureri de cap. Discutăm subiectul imediat.

  In tara in care nu mai sunt bani nici măcar de morfină, frăţia Băsescu - Bercea devine din ce în ce mai transparentă. Astăzi am aflat că Bercea Mondialul este apărat de aceeaşi casă de avocatură care-l apără şi pe Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României. Dacă la începutul zilei, Mircea Băsescu nu vedea nicio problemă în asta, la miezul zilei avocatul Calafus recunoştea că a fost trimis chiar de el să-l apere pe Bercea. Iar mai spre amiază, acelaşi Mircea Băsescu se sucea 180 de grade: renunţ la serviciile casei de avocatură dacă se mai ocupă de Bercea. Declaraţii contradictorii, halucinante sau prosteşti? Discutăm cu jurnalistul Sorin Roşca Stănescu despre asta, el a luptat în instanţă cu avocatul lui Mircea Băsescu, vedeta mediatică a zilei.

  Şi, Roberta Anastase şi-a reluat nestingherită vechile obiceiuri. În Camera Deputaţilor se votează într-o veselie la două, la patru sau Dumnezeu mai ştie la câte mâini. Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a păzit azi plenul şi prezidiul şi a reclamat revoltat că  oameni care nu sunt în sală votează. Ce i-a răspuns Roberta Anastase vedeti imediat la Ordinea Zilei.

 Bogdan Hossu, presedinte Cartel Alfa, Stefan Nicolae, presedinte Agrostar,  Mircea Dusa, deputat PSD, adrian iorgulescu,PNL, Sorin Rosca Stanescu, ziarist.

 

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close