Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei "Gajica lui Băsescu să plece din oraş, să plece din ţară"

"Gajica lui Băsescu să plece din oraş, să plece din ţară"

"Gajica lui Băsescu să plece din oraş, să plece din ţară"
16 Oct 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Gaşca portocalie din Uniunea Europeană se adună la Bucureşti. Merkel, Barroso, Reding şi Viktor Orban îl au ca invitat special la congresul PPE pe însuşi Traian Băsescu. Posibil ca preşedintele în exerciţiu să ţină şi o cuvântare. Conform Constituţiei, un preşedinte de stat nu face politică de partid. Conform doamnei Anca Boagiu, dacă primul ministru se duce la mitingurile electorale, şi preşedintele poate merge la congresul popularilor. Conform primului ministru, preşedintele încalcă legea fundamentală mergând la prietenii lui, dar ăsta nu e un motiv de suspendare, ci doar, citez, un motiv de "a avea un preşedinte care nu încalcă Constituţia".
...


Astăzi am aflat şi care e cel mai mare motiv de mândrie al preşedintelui - mai mare decât nava Biruinţa şi decât reforma statului. Este condamnarea comunismului. Pe care l-a condamnat teoretic, din nou, în numele intelectualilor Liiceanu, Patapievici şi Pleşu. Şi împreună cu ei.

Rămâneţi cu noi să vedeţi cum au primit-o romaşcanii pe Elena Udrea în colegiul pregătit de Pinalti. Asta e doar una dintre păreri: "Gajica lui Băsescu să plece din oraş, să plece din ţară". Le veţi vedea şi pe celelalte în scurt timp.
Oana Stanciulescu, Anton Hadar, Mihai Voicu, Dragos Frumosu, Daniel Bejan

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close