Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei GEOANA CONTESTA REVOCAREA

GEOANA CONTESTA REVOCAREA

GEOANA CONTESTA REVOCAREA
23 Noi 2011   •   03:30

DANA GRECU

Mircea Geoana vrea sa se bata cu Antonescu pentru Cotroceni. Azi, fostul presedinte al PSD, exclus ieri din partid, a pierdut si sefia Senatului. Geoana contesta revocarea si declara surprinzator ca schimbarea  luisi suspendarea lui Basescu vor da pietele peste cap si noi vom plati credite mai scumpe.  Sint declaratii la Ordinea zilei. Continuam la Ordinea zilei dezvaluirile despre atacul fara precedent la sanatatea publica. Jurnalul national a descoperit ca zeci de medicamente care NU sint in nomenclatorul de specialitate, adica in Biblia nationala a pastilelor, sint totusi pe lista de compensate. Asadar, liste cu nume pompoase  care nu fac doi bani!  Dar care stau paravan ori pentru spagari ori pentru criminali. Medicamente interzise, in farmacii. Bulibaseala totala, care poate fi, recunoastem, motiv de infarct! Jurnalul a cerut azi demisia sefilor din sanatate!  Ce spuneti dvs? Scrieti-ne pe blog!
Din ciclul mitocanii care ne conduc, azi va vom arata cum se apara clanul Andreescu / Teodorescu, din guvern, de acuzatiile de abuz in serviciu in scopul propriei prosperitati.  Antena 3 a dezvaluit mizeria  de la dreapta lui Boc. De o saptamina, in afara de amenintari pe fata si scuz penibile, nicio demisie. Domana Andreescu este acum in  Israel, de brat cu  Udrea si Boc.  
 I-am invitat sa faca Ordinea zilei pe Puiu Hasotti, senator PNL, Georgica Severin, senator PSD,  Robert Veress, senior editor Jurnalul National, Ionel Blanculescu.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close