Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei GEOANA, MAZILIT DE PSD. PUTEREA PROMITE MARIRI

GEOANA, MAZILIT DE PSD. PUTEREA PROMITE MARIRI

GEOANA, MAZILIT DE PSD. PUTEREA PROMITE MARIRI
07 Noi 2011   •   03:30

DANA GRECU

In ziua in care puterea a anuntat cresteri de salarii, inflatie mica si ieftinirea alimentelor, e drept pentru la anul, opozitia, aripa PSD, si-a dat singura la picioare. Azi, pret de citeva ore, PSD a incercat sa-i ia lui Geoana scaunul de presedinte al Senatului, din motive de...indisciplina. Geoana, insa, nu s-a lasat dat la o parte! E la Ordinea zilei! Ne dumirim noi cum e cu subiectul acesta si cit de important este el pentru romani.

Si, tot azi... Arestarile au luat fata referendumului de la Constanta! Vintu si Luca au fost retinuti pentru spalare de bani taman cind sa vorbim despre faptul ca 95 la suta din cei 43 la suta de constanteni participanti la referendum au votat impotriva lui Basescu si Boc , cei care vor sa le schimbe granitele judetului. Vorbim despre asta, inteligent!

 

O zi extrem de interesanta! Sint cu noi Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, Mihai Voicu, deputat PNL, Alexandru Athanasiu, Dragos Frumosu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Industria alimentara.

×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close