Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei GERMANIA VS. ROMANIA. WULFF VS. BASESCU

GERMANIA VS. ROMANIA. WULFF VS. BASESCU

GERMANIA VS. ROMANIA. WULFF VS. BASESCU
17 Feb 2012   •   01:05

DANA GRECU

Un credit dubios, trei luni de scandal mediatic si un procuror care a cerut ridicarea imunitatii presedintelui.  Suficient ca presedintele celui mai puternic stat european sa-si anunte demisia din functie. S-a tinut ceva de scaun, o sa spuneti! Da, trei luni.  Ce dezvaluiri  de coruptie planeaza asupra presedintelui Romaniei si de cind? Si-a dat demisia? De ce n-o face?  Sint intrebari la Ordinea zilei si vom raspunde la ele.
  Stiti ca avem un minister pentru fonduri europene? O euro in ianuarie!  Stiati asta. Azi am aflat ca  alte 3,5 miliarde de euro sint blocate pentru ca europenii au mirosit coruptie in selecatrea proiectelor pentru resurse umane. Stiti, acelea in care si-au bat nasul si rudele toti acolitii puterii, incluisiv un ministru, Botis, care a fost si demis pentru asta!  E un subiect la Ordinea zilei!
 Atentie! Dispar masini intre guvern si manastiri.  Vedeti imediat cum si urmariti si alte subiecte foarte interesante in minutele are urmeaza, al Ordinea zilei.
  Pun informatiile in Ordine  Adrian Ursu, realizator Secvential Antena 3, Marius Pieleanu, sociolog,  Nicolae Banicioiu, deputat PSD, Sorin Minea, presedinte Romalimenta.

×
Parteneri
România va trimite în Ucraina sisteme de apărare antiaeriană
x close