Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei GITENSTEIN SE INTOARCE

GITENSTEIN SE INTOARCE

GITENSTEIN SE INTOARCE
22 Feb 2013   •   01:05

DANA GRECU

Antonescu e ca si reconfirmat presedinte al PNL. Oamenii lui, vreo 35, vor fi unsi peste partid, pentru ca se voteaza pe lista, nu uninominal. Adversarii lui Antonescu n-au vrut sa candideze. Partenerul lui Antonescu, Victor Ponta, a tinut azi, in fata liberalilor, un discurs aproape lacrimogen, impresionat, se pare, de intrarea lui Iohannis in PNL, direct in l...inia intii. Am retinut ca Ponta e invidios pe liberali pentru Iohannis, dar n-am inteles de ce a zis ca nu-l pune premier. Dar ne vom lamuri azi , La Ordinea zilei.
In tabara adversa, Udrea face tumbe ca sa ajunga sefa peste PDL. S-a contrat si azi cu Blaga. Ea vrea sa fie congres mare, cu 10 mii de oameni. Blaga i-a raspus sec ca nu sunt sali atit de spatioase in capitala, in vreme ce Preda, Cezar Preda, transmite ca unii lideri trebuie sa mai stea o tura pe tusa la aceste alegeri. Vorbim despre asta.

Vrem sa stim ce parere aveti despre urmatoarele informatii: Kelemen Hunor, seful UDMR, i-a facut cadou, azi, lui Antonescu un steag secuiesc. Premierul Ponta i-a promis omologului sau francez ca rromii vor fi integrati in Romania , nu aiurea, prin lume. Si Gitenstein, fostul ambasador al Americii in Romania ii scrie noului secretar de stat american Kerry sa urmareasca foarte atent cine ajunge sef peste DNA si Parchetul General, ca daca s-a intimplat ceva bun in Romania a fost numai pentru ca el a stat cu ochii in 4.

ECATERINA ANDRONESCU, SORIN ROSCA STANESCU, ADRIAN IZVORANU, DANA VARGA, CODRIN SCUTARU

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close