Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei GOANA DUPĂ AVEREA LUI NICOLAESCU. CUM STRICĂ TAXELE PACEA DE LA COTROCENI

GOANA DUPĂ AVEREA LUI NICOLAESCU. CUM STRICĂ TAXELE PACEA DE LA COTROCENI

GOANA DUPĂ AVEREA LUI NICOLAESCU. CUM STRICĂ TAXELE PACEA DE LA COTROCENI
07 Ian 2013   •   18:45

DANA GRECU

Deschidem Ordinea zilei cu o informatie soc! Soc si groaza, daca vreti! Cererea bomba pentru oprirea incinerarii regizorului Sergiu Nicolaescu s-a cladit, ce sa vezi, pe un CNP fals. Adica presupusul fiu ilegitim din Germania al maestrului e, de fapt, un ziarist sportiv din Romania. Ziarist socat si el ca a ajuns parte din scandalul care a tinut tara cu sufletul la gura. Ramineti cu noi sa vedeti ce reactie a avut sora lui Sergiu Nicolaescu la aflarea vestii ca nepotul sau e... o facatura!
Si tot despreo facatura! Pactul de la Cotroceni. Presedintele si premierul s-au balacarit in termeni diplomati pe motiv de crestere subsatantiala a taxelor. I-a atitat Emil Boc, de la Cluj, cel care a declarat ca guvernul il obliga sa majoreze birurile, lucru pe care el nu-l vrea! Cert este ca presedintele s-a zburilt la Ponta, si Ponta considera ca pactul de coabitare nu trebuie ars, ci pastrat in continuare. Nu de-altceva, dar presedintele Basescu si-a subordonat CSM si mai sare citeva instiututii de cucerit!
Sunt cu noi MARIA GRAPINI, ADRIAN IZVORANU, PAVEL ABRAHAM, NIELS SCHNECKER, BOGDAN CHIRIEAC.

×
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close