Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei GOLĂNIILE DIN POLIŢIE, REVOLTA DIN JUSTIŢIE

GOLĂNIILE DIN POLIŢIE, REVOLTA DIN JUSTIŢIE

GOLĂNIILE DIN POLIŢIE, REVOLTA DIN JUSTIŢIE
08 Ian 2013   •   04:05

DANA GRECU

Ministrul de interne a descoperit golanii din politie. Nu pentru ca ar fi anihilat vreo retea de mafioti la masa cu generalii de la Interne, nu pentru ca ar fi zguduit cu o ancheta traficul de persoane sau de droguri , protejat, spun chiar ofiteri din politie, chiar de unii sefi ai inspectoratelor judetene. Radu Stroe e ministru doar de d...oua saptamini. N-ar fi avut timp pentru asta. Pur si simplu, Stroe a fost flituit azi de seful politiei Olt, care ii promisese ca vine la minister sa lamureasca scandalul sexual in care e implicat, urmare a acuzatiilor de viol ale unei subalterne politiste din Bals. Comisarul şef Ion Voicu a anunţat că nu vine pentru ca s-a internat in spital. Deci e in concediu. Vorbim despre asta si despre golanii mai mari, descoperite de Antena 3, prezentate la televizor si ramase sub presul gros al unor anchete fara rezultate.
Scandalul de la Interne face concurenta celui de la CSM, ca tot vorbim de reformarea statului dupa 8 ani de regim Basescu. Procurorii si judecatorii se intrec in comunicate in care arata cit de mari sunt manevrele pentru ca Ghica, Danilet si Haineala sa se instaleze peste justitie ca sa traga sfori pentru ce a mai ramas din puterea presedintelui. Este un subiect la Ordinea zilei.
Dumitru Costin, presedinte BNS, Toader Paraschiv, secretar general Sindicatul Politistilor, Victor Ciorbea, Dan Constantin, redactor sef Jurnalul National, Andrei Ciurcanu, reporter in Premiera.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close